Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmord

Kollar ut genom fönstret, som om jag skulle se dig gå där utanför
Oron över dig har gjort så att allting har gått så nedför.
Du har varit borta och du är så långt härifrån
Att jag kollar mot horisonten för att hoppas se dig segla mot mig därifrån.
Ber om att för varje människa jag går förbi, så ska jag se dig där i
Jag skulle springa flera mil bara för att få känna av din energi.
Önskar att du hörde mina rop på ditt namn
Men nu känns det bara som att jag aldrig mer kommer finna mig i din famn.




Bunden vers (Rim) av Fonofobisk
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-05 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fonofobisk
Fonofobisk