Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag för andetag


ur begynnelsen

in till livet

de barn som föds

borde vara märkta

handle with care







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-14 17:26



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vackert
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP