Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över bröst av kärlek

 

Du spelar mina sånger

du vet vem jag är

dina toner smeker gräset

som ännu inte rest

 

mina händer

känner ännu värmen

från dina mjuka steg

mina läppar väntar

sitt darrande ljus                       

över bröst av kärlek.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-26 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP