Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath Yngsjöstrand


Semesterdag

Havet blöter våra fötter

intensivt blå petunia
reser sig mot vitt och gult
genom skogen färdas en ensam cyklist

boken fångar mitt sinne

samtalet löper runt bordet
poesin letas fram på en Ipad
några lyssnar till orden

månen bygger en silverbrygga
in emot stranden

världen är just nu
bortom

© Eva Langrath




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-26 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin läsning! Många bilder och scener, som är så trivsamma.
Poesin som letas fram ur Ipaden är en bra symbol för det konkreta i livet som går ihop med det abstrakta.
och så oerhört vackra miljöbeskrivningar!! En ljus text. :-)
2016-07-29

  Stefan Albrektsson
En text som bevarar sin uppmärksamma närvaro/härvaro och som låter mig som läsare träda in densamma. Vilsamt!
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP