Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2nd shape


Maria Machérie o Pierre Feu-Follet

 

 

Maria Machérie, vad ska vi göra av denna jävla natt”,

sa Pierre Feu-Follet

 

Skriva en dikt”, sa Maria Machérie, ”det är ju det vi är”

och hon skrev:

 

Pierre Feu-Follet, vad ska vi göra av

denna jävla natt

 

Varför skriva en dikt”, sa Pierre Feu-Follet,

”morgonen gryr och vi har ju inte ens hunnit bli”

 

Och uppvaknandet var ett handlöst fall från dikten

 




Övriga genrer av petter rost
Läst 480 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-07-26 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hurra! Du skriver så häftigt.
2016-09-23

  Annie b'larsson VIP
Antingen skriver man så här för att man inte vill skriva öppet. Eller så blir formuleringen i dikten så för att det är de enda uppgifterna man har.

(jag har applåderat dikten)
2016-07-28

  Tillbringaren VIP
Jag har ju så svårt för att skriva kritik som du vet. Nästan svårare än att skriva poesi! Men jag anser att du är en poet av rang och det kan ju gott suga i dig. Jag gillar din stil!
2016-07-28

  i af apa
handlöst är det!
livet, fallen & uppvaknandet
har en inte ens blivit
är det värre...

gillar den filosofiska stämningen.
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost