Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När två poeter möts och blir förtjusta i varandra - kan världen bli en vackrare ställe men när illusionen sedan spricks, vad finns det kvar?


Kärlek är en poets uppfinning

Förälska dig inte i den som skriva kan
för en dag försvinner fingertopparna
samt
kyssarna vid öronsnippor.

Orden bleknar och hjärtat dunkar bara varannat slag.

Så glöm mig och våra drömmar
illusioner som skapats av en vass penna
och fantasifull hjärna
för jag försvann när allting liknande
det bekanta - förtryckta,
anklagande...
då tonen inte längre hade en varm vibration
och bilderna blev svartvita och fördet mesta
skuggor.

Jag går hellre vilse i mörkret än gassas ihjäl av ett ljus som likt laser
borrar hål i min skärrad själ.

Så förälska dig inte i mig
för jag finns bara i dina skrivna ord.




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-27 06:45



Bookmark and Share


  bluesatin
Klockrent!
2017-01-22

  Öknens Ros VIP
Det händer säkert då och då att förälskelse uppstår mellan poeter.
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa