Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skuggsång

 

I skuggan av livet för jag min kamp.

Kampen att överleva minut för minut.

Framför mig står ett glas. Inte med vatten i.

Ångestens vågor och är svårhanterliga.

Möter smärtan som nafsar mig i hälarna
och blommar ut i hela mig.

Döljer den skickligt för andra.

Önskar mig bort, men vart vart jag än går
är jag med mig.

I skuggan av livet för jag min ojämna kamp……




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2016-07-27 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP