Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en "het" sång


Eldfängd sång

 

En kaka jag bakar med hjärtat som bas.

Sockarar med snällhet och ödmjukhet.

Tillsätter lite bitter smak med ett uns
av avundsjuka och elakhet,
men förtas av tillsatsen ärlighet.

Klarhet till lättnad är det svåraste jag vet.

Övervinner kaoset med en slätstruken sked struktur.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-27 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP