Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Walt Disney


Efter Pilane åkte vi till Nordiska Akvarellmuseet.

Där de nu har en utställning om Walt Disney.


Vet ni varför jag inte ville gå in dit egentligen?


För livet.


Just nu.


Är en riktigt jävla dålig.


Disney film.


Så jag ville inte ha mer.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-07-27 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP