Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoåttonde juli (varmt te i koppen)

Spegelblankt vatten, 

årtag i tystnaden, 

varmt te i koppen, 

solen anas bakom molnen, 

stillhet utom och inom.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-28 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP