Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extra allt

 

Nu har solen gått ned

men du är det vackraste

du strålar mina tårar

till glädje

du lyfter min lust

till extra allt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-07-28 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP