Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann beskrivning av ett kommande bröllop i Addis Abeba för min son Manne och hans Betty


Bröllopssången

 

Kärlekens glöd pyr latent. Lidelsen som berör.

En flamma höjer sig ibland och dansar glatt
till mitt hjärtas slag.

Flera eldtungor smeker glöden och elden blossar upp.

Sprider sig från hjärta till själ.

Smittar andra som bär den vidare.

En bidande längtan brinner också i mitt inre.

Känner branden som fjärilvingar medan
längtansflammor smeker och färgar min kind.

En lätt beröring, liksom en vind.

En ilande längtan.

Det rustas till bröllop………….




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2016-07-28 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP