Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att beskriva sig i ett forum för dejting när ens personlighet ständigt förändras.


Alla dagar vill jag dö. (Nätdejting)

Vissa dagar vill jag leva,
gå på upptäcksfärd genom livet,
finna känslor att uppleva.
Alla dagar vill jag dö.

Vissa dagar vill jag spendera åt sömnen,
låtsas att det inte finns något som heter "dag",
gömma mig under filtar och täcken.
Alla dagar vill jag dö.

Vissa dagar vill jag umgås med alla jag känner,
äta mat, ta en öl, spela ett spel,
träffa nya människor och deras vänner.
Alla dagar vill jag dö.

Vissa dagar tål jag ingen annan än bara mig,
välden går under av idioti,
allt runt om kring mig är ett krig.
Alla dagar vill jag dö.

Vissa dagar tål jag inte ens jag,
speglarna hånar mig,
rösterna i mitt huvud säger att jag inte borde ta fler andetag.
Alla dagar vill jag dö.

Vissa dagar vill jag älska någon annan,
ligga med och förlora mig i,
kyssa på pannan.
Alla dagar vill jag dö.




Bunden vers av sehnsucht
Läst 540 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-28 22:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra framförd känslovariation, du må finna någon som både accepterar samt älskar dig för hur du är, oavsett hur du är, varje dag, i alla omständigheter

precis som det skall va
2016-08-01

  Ananas
Är ett stort fan av din formuleringar och det du beskriver. Titeln "Alla dagar vill jag dö. (Nätdejting)" är så träffande. Det är verkligen inte lätt att beskriva sig själv när känsloläget kan skifta så snabbt. Jag känner ofta att jag inte vet vem jag är -eller vill vara, eller hur jag ska vara för att bli omtyckt :/
2016-07-31

  Gunnar Hilén VIP
Tror du beskriver mångas känsloliv idag.
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht