Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm sommar.

Varm vind smeker mig
på samma ställen som du nyss gjort.
Känns som att hjärtat ges möjlighet
att slå i normal takt istället för alldeles för fort.

Stressen har lagt sig, gömt sig
hjärnan letar febril men går inte att hitta.
Kroppen är pirrig men nöjd
så avslappnad att den inte ens går att kittla.

Tankarna går från det råa våta kåta
med dig mellan mina lår
till att bara få uppleva dagen som den är
med dig på avstånd men ändå så jag når.




Bunden vers (Rim) av sehnsucht
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-08 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht