Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss vara kära

Med dig blir jag tonåring på nytt
Kan inte kontrollera
min kropp
mina ord

Kroppen vill känna
känslorna är på efterlängtad turne
som jag bara vill ställa in
lägga ned

Mina kinder får rosaröd färg
Svetten letar sig fram
hittar nya ställen
Jag blir så varm

Du skapar konflikt i mig
i mitt inre
Mina känslor har en portvakt
som inte sover, någonsin

Jag vill bara
ha dig
på mig, i mig, runt mig
Nära

Samtidigt önskar jag
att du bara går
lämnar mig i fred
låter mig vara

Men snälla
lyssna inte på mig
och allt skitsnack
som kommer för att parera

Stanna kvar
på mig, i mig, runt mig
Snälla, hjälp mig låta oss vara
kära




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-03-14 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht