Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet och drivet

tankarna på döden får mig att
inte vara nöjd
inte acceptera

ibland är jag för trött för att orka ens tänka
tänka på förnyelse
ändra livsriktning

så kommer rastlösheten
envisheten
drivet

dör jag inte nu så måste jag leva
leva ett liv som är givande
hela tiden

inte ett liv som drar varenda gnista ur mig
som oroar mig
får mig att falla

än så länge har jag chansen att välja
för livet är inte slut
ännu




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-17 16:14



Bookmark and Share


  Stay Golden
Aww girly on't be sad, you're a looker and all' Try to keep that fucker death away for another 60 years <3

2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht