Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vid tanken

Bara vid tanken
blir jag torr i munnen
kroppen pirrar
fjärilar?

Bara vid tanken
munnen är en öken
fjärilarna slåss
kräkas?

Bara vid tanken
hela jag helt varm
som ett värmeaggregat
placerat i hjärtat

Bara vid tanken
vill jag allt
med dig
och mig

Bara vid tanken
vill jag peka
hit,
men absolut inte längre




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-17 18:03



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Rammstein!

Visst kan man vara nördkristen och lyssna på Rammstein jag är beviset.
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht