Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkonsert

Vi bjuder in syrsorna
Vi bjuder in vindarna
Hör hur de sjunger
Bland näckrosor och kalmus
Tiden
Vaktmästaren i svart
Har gått på semester




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 439 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-07-29 02:28



Bookmark and Share


  i af apa
ett stycke liv.
2017-02-03

  Connie
Vilken skön text att få minnas sommaren på!
2016-11-28

  Kim VIP
Blev glad av denna! Jipphi vaktmästaren på semester….
2016-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Som en välbehövlig paus där ljuset övervinner det mörka!
Bra, mycket bra.
2016-08-05

    ej medlem längre
Härliga rader, gillar framför allt slutet med tiden som vaktisen som...Tack!
2016-08-02

  Karina"Kia"
*Ler*

Finfinurligt bra skrivet!

Men mörkret kommer och med den tonar Stritt musikens klang ut..
2016-07-29

    ej medlem längre
Bildrikt och associativt! Härligt!
2016-07-29

  Quasimodo
Många sköna toner i denna dikt att njuta av!
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska