Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dystra scener

 

Gryningen sover än
tankarna
har dock vaknat

pansarvagnar  far i ett myller
stridsropet ekar
vapendragare kämpar

toxinerna
äter upp allt i sin väg
en efter annan begravs lyckojägarna

femtusen år
gråter änglarna över
den blåa planetens haveri.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-29 15:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Undrar om änglarna någonsin kan torka sina tårar!
Bra text som väcker tankar och känslor!
2016-07-29

  Blomma-Stjärna VIP
faktiskt känns det så - långt längre än 5000 år - vad börjar vår Bibel med - brodersmord!
men de finns som värnar vår planet
och änglarna är med dem!
2016-07-29

  Palett
Bra text om vår värld idag !
2016-07-29

  KYREUS of Sweden
Its a mad, mad world.
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP