Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädslan att somna och drömma hemska saker drabbar ofta dem som varit med om krig och sett hemskheter. I drömmen kommer alla minnen tillbaka


Vakandesången

 

Vem vakar med mig i natt?
Måste vara vaken och vågar inte somna.
Ensam går det inte.

Vem vakar med mig på dagen?
Ensam klarar jag det inte.

Vem orkar sälla sig till mig?
Vem ser behovet?

Är det min bästa vän,
eller den jag tror är emot mig?

Vem visar sig ha det rätta djupet?
Vem orkar hålla ut förutan droger?

Vem ser det skriande behovet
utan fördömande?

Kommer jag att veta vem du är,
när jag åter blir den jag är?




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-29 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP