Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri passage

Du behöver inte längre vara rädd
för skuggan i dörren
och viga ditt liv
att förgöra din fiende

Du behöver bara
helt naken och sårbar
gå rakt fram och igenom
Jag skall skydda dig
som jag skyddar mig

På andra sidan
ligger den ljusa gläntan
i den mörka skogen
den plats som finns
för dig och mig
och för Liv och Lust




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-30 06:50



Bookmark and Share


  Epione VIP
Kärlek till ett barn. Gläntan finns kvar där för alltid. :)
2016-08-09

  Magdalena Eriksson VIP
ängels röst
finns hos en del människor
2016-08-07

    ej medlem längre
Hoppfulla positiva ord som jag tar till mig och mår bra av. Tack.

2016-07-31

  Blomma-Stjärna VIP
Något vi inte kan få för mycket av varken i dag eller i någon av alla de tider som varit; Medkänsla, medmänsklighet, solidaritet - i vackra ord och poetiska bilder!
2016-07-30

    ej medlem längre
Så vackert!!
"Du behöver bara
helt naken och sårbar
gå rakt fram och igenom
Jag skall skydda dig
som jag skyddar mig"

2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP