Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
räknades förut såsom SKUR nr 1


Rusk 7 : ur Bröst igenom Andedräkt

 



Hur genomblöt kan du bli

i torraste stenstäpp

på sju sköljda sekunder

vrids mitt ur

från överösande solstrimmor

till plötslig spöktimma

rädd för hårda moln

släpper klibb-krabban sitt grepp om luften

medan andedräkten faller

som om livet var förbi

gömmer vi

oss under klippans åskknallar

behöver din böljande behå

byta håll likt timglas

tillfälligt färdighällt

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-30 10:27



Bookmark and Share


    prima donna
min fantasi tar mig till ett erotiskt möte i skydd av klipphäll under blixtar och dunder :O (kanske säger mer om min vilda fantasi) Fin text hursom, gillar hur den sjunger!
2016-08-01

  Stefan Albrektsson
Gott klangverk i denna!! Och en alldeles förträfflig regnskursmetafor i det däringa timglaset!!
2016-08-01

  Nanna X
Gillar rytmen, häftig som en störtskur!
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP