Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte äventyret

 

Du var det vita

det rena

det obefläckade

jag var en boll i rullning

som inte kunde stanna

 

du smekte kalla kinden

tinade tysta läppar

öppnade ögon

som blundat sig blinda

jag steg ut i gatan

sökte äventyret…

 

 

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-30 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP