Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fan vill du?

Snart exploderar jag.
Är de det du vill?
Eftersom du inte svarar.
Ditt egocentriska fullbordssvin.
Du har gjort mitt hjärta blodigt och ömt.
Verkligheten har hunnit i fatt oss.
Vad fan vill du?'
Jag är ängslig och rådvill.
Irrar runt träden i skogen och inuti vildvuxna snår.
Du är på god väg att krossa mitt hjärta.




Fri vers av life is killing me
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-30 21:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
total centrering till gentemot Dig, borde det ju va, så du slipper irra runt:)
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me