Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I urholkad stam

 

Det rusade i skogen

lidelsen flämtade sig kall

mossan skylde ett steg

grenar väjde i vinden

tystnaden tappade ton

vilade i urholkad stam.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-07-31 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP