Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig förstå

Tystnaden är ditt vassaste vapen.
Orden är mina finaste verktyg.
Lägg ner ditt vapen,
och prata med mig.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2016-07-31 21:04



Bookmark and Share


  aol
Bra där gillas.
2017-08-23

  fjärilarärblommorsomdruckitvin
Klockren, kunde varit jag som skrev den! Igenkänning till tusen ! Tack
2017-07-25

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Det ser ut som ni har hittat varandra
på bilden.Hoppas det stämmer.
Fenomenalt bra text.Kram TBG.
2017-07-25

    Sefarge VIP
Ombytta roller
Kan vara nyttigt
Om båda skall
Förstå varandra!
" halsbrytande
smart"skriftat!
:)


2016-12-05

  Annie b'larsson VIP
En stor skapelse. Oerhört välformulerad, som går rakt in i mig. Jag faller pladask.
2016-08-01

  Anya VIP
En komplex relation. Kalla krig i tystnad är svåra.
2016-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text om en relation som inte är som den borde vara!
Välkommen tillbaka!
2016-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Tystnad talar högst och värst ibland. Bra diktat om detta!
2016-08-01

  i af apa
vapen är som människor
olika...
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP