Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dottern min

Aktar mig noga
för symbios och kontroll.
Vaktar dig varsamt
vid gränsen för faran.
Ser att du vågar
mer än du klarar.
Ler när du backar
och hittar ett svar.





Fri vers av Lehva VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-08-01 15:42



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
BRAVO!
2018-02-17

  aol
Man lider så när ens barn lider,
2017-09-20

    Taly
bravo!
2017-08-15

  SatansSon VIP
du har inte skrivit sen i augusti fastän du ännu idag 26/7 är stödmedlem.hoppas du mår bra!
2017-03-26

  Anya VIP
Jaa föräldraskapet är svårt. Och flickor får man nog skydda lite extra....tänker jag...som har två pojkar. Håller med Marita!
2016-08-03

  WyS VIP
Jobbigt att se barnen gå igenom svåra stunder.
Ibland räcker inte beskyddande ord utan de är tvungna att få en egen insikt!
2016-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar att du är en fantastiskt bra mamma!
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP