Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Diktlek i samarbete med Fredrik P.


Båten vid bryggan

Båten vid bryggan är grön och gul

Nyponrosorna bredvid eken 

börjar vissna 

i början av augusti

Passerande röster hörs efter stigen

Lövträden dansar i vinden

Rosen och Ringblomman 

flyter på vattnet

De joggade utefter sädesfältet

Ytvattnet rör sig in mot land

I skymningens Hälsingland 

är stearinljusen otända




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-02 14:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Stämningsfullt och jättefint
2016-08-25

  Stanley Rydell
Rofylld bild nästan som fryst i sommarskymning - närvaro
2016-08-08

    Madeleine Ågren (Maduska)
Så målande och vackert, skänker frid. Och en en fin bild av er dialog i livet.
2016-08-06

  Anya VIP
Du skriver så levande så jag är med dig. Vackert om sommaren i augusti. vilken fin och passande bild till.
2016-08-06

    ej medlem längre
Naturnära, mycket vackert!! De tre sista raderna är särskilt bra enligt mig. Slutraden är lite mystiskt, kanske talar det om att hösten ännu inte anlänt men är på väg ...
2016-08-04

  ULJO
Fin poetisk bild av vad som döljer sig vid bryggan

2016-08-03

  Stefan Albrektsson
Det blev en fin sensommarbild av denna poetiska lek!
2016-08-03

  KYREUS of Sweden
Kortfilm i ord
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP