Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

 

Sitter hemma i lugn och ro
Det lyser till i mobildisplayen
Ett sms från "han" kan vi tro
som hör av sig till kk-tjejen

Flera veckor har gått
och vi har inte hörts av
Men åååh, han skriver så flott
Komplimanger som vinner
sinnens hav

Dumt av mig att låta detta fortgå
Och numera ska vi "bara" vara vänner
Inom båda lyser kraft av åtrå
Tillfällig intimitet med nån man väl känner

Vi pratar och umgås och sitter nära
Han yppar detaljer från livet
Sedan förloras vi i minnen kära
Att klä av sig nu är ju bara givet

Men vi håller stånd med lust att röra
Låter dock läppar vidröra hals
Och jag känner vingslag
från fjärilar i magen vidröra
När jag dras in i känslornas vals

Nej, vi borde inte och ska heller ej
Han för ner handen mot sin lem
I samvetet ekar otrohetens nej
- Det är nog dags för dig att gå hem

Så vi skiljs åt med armar om varann
Kram, vi hörs väl en dag framöver
Ständiga lögner i vår bubbla så sann
Men han ger mig drömmar som jag behöver

 

Bild från nätet. Upphovsman okänd. 

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-02 04:12



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackert skrivet om otrohetens hetta.
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale