Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2 augusti

Långsamt mörknar kväll
skärmar människan från ljus

dunkeltider stundar

YM Bohman-16




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-02 10:05



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Pessimistiskt... men ovedersägligen sant!
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER