Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått



Regn
Grått
Jämngrått
Ensamhet
Glädje fanns någonstans
Känner misströstan


En plötslig solglimt
ger mig sällskap
av min egen skugga

En solkatt
blinkar muntert
i vattenpölen




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-05-10 11:20



Bookmark and Share


    Regina E
En härlig liten dikt med ett uppsprickande slut med glimten i pölen.
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors