Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om sommarförkylning

En snuvig dam ifrån Götet
kände sig helt bakom flötet
hon hostade och nös
under täcket hon frös
var till och med het uti skötet

YM Bohman-16






Bunden vers (Limerick) av Njord
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-03 13:25



Bookmark and Share


  Zandor
lysande...;-)
2016-08-19

  Gunnel Eriksson VIP
Jättebra! Och skratta fick jag också.
2016-08-03

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Hoppas det inte är dig det handlar om... :-)
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER