Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha tonårsbarn är kul men inte lätt!


Tonårsförälder

Det river och sliter i mitt bröst,
i magen knuten pulserar
Jag finner ingen tröst,
och i själen Ågren huserar.

Hur ska jag kunna?
Hur ska jag agera?
Hur ska jag bringa trygghet
i sinnet det unga?

Hur ska jag nå in?
Hur ska jag öppna opp?
Hur ska jag förmå skapa glädje
i minstingen min?

Det river och sliter i min själ
i sinnet finns ingen ro
Vad är det jag gör fel?
Förvirringen inom mej gro




Bunden vers (Rim) av KeB
Läst 533 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-04 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB