Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åhh...


Och hon sa...

Och hon sa
sitt hjärtas mening
Och han hörde
och greppade
hennes hand
kärleksfullt
ändå




Fri vers av KeB
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-07 06:35



Bookmark and Share


  Zandor
vad förnuftig han var då...:)
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

KeB