Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oinbjuden gäst

Hör vinden susa
utanför fönstret
Kikar ut i mörkret.
Ingen syns,
bara lövens
vilda höstdans.
Men förnimmer närvaro
Kall kåre ilar
längs ryggen.
Vem där?
Blicken söker frenetiskt
efter rörelse.
Inget.... Men ändå
så tydligt något.
Så ser jag... Ihhhh!
Det är Rädslan
som kommit på besök.
Och hans
tunga bagage
vittnar om att han
tänker stanna länge....




Fri vers (Fri form) av KeB
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-23 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB