Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tjuv

Som en tjuv kikar hon in
dras till ljuset känner av värmen
anar samhörigheten men inte för henne
själv står hon med tårfyllda ögon
utanför
tittar och minns det som inte längre finns
och saknar så




Fri vers (Fri form) av KeB
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-20 15:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KeB