Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just så! ;)


Bara vara JAG

Att ha dej i mitt liv
är inget tidsfördriv
Med dej kan jag ta paus,
hitta lugnet i mitt kaos
och bara vara

För i din ömhetsfamn
frias jag från vardagslarm
orosmolnen motsträvigt flyr
min kreativa skaparsida återgryr
och jag kan bara vara

Att ha dej i mitt liv
är inget tidsfördriv
Du lyser upp mitt innersta rum
väcker upp den själ som varit stum
och låter mej bara vara JAG




Bunden vers (Rim) av KeB
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-02 12:55



Bookmark and Share


    jaybird
"Att ha dej i mitt liv
är inget tidsfördriv"

lustfyllt allvar
med ranson och rim
bravo
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

KeB