Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov du fine

Sov du fine,
sov så gott
Dagens ljusa
smyger bort
Nattens stilla
nu sej sänka
Natten svarta
snart dej skänka
ro i drömmars land
Vagga tryggt
i mörkrets famn
tills solens strålar
når din hand,
dej återför till
gryningsland.




Bunden vers (Rim) av KeB
Läst 497 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-09 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB