Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tidigare dikt, omarbetad


jordgubbskyssar

jordgubbskyssar ja dina kyssar
vill jag dricka mig vimmelkantig av
jag famnar dig nu, och
känner dina fingrar i rännilar över
min rygg när stjärnor dansar i dagg

rådjursögonen dina som brunnars speglar och
ditt leende med smak av hallon och regnbågar
då vill jag ge dig det mjukaste lena
mitt allra mjukaste rena, ja!

och du ger mig din blomma igen
att kyssa och smaka den sötaste karamell
nu: det pirrande pirret som sprider sig
från tårna rakt in i hjärtat
åh! att vi kunde vara här! längre.

nu: du sover, ditt bleka ansikte fullkomligt. nära
men du är o-nå-bar för världen (också för mig)
för dina planeter i ett annat universum nu
jag väntar här och väntar mer och välkomnar dig med
kyssar och smek när du kommer igen




Fri vers (Fri form) av Louise Sparring
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-04 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring