Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spoken word.


Ett ufo på stan




Dricker kaffe,

snackar skit,


undras över världen
- vem är den, - världen?


Är den vi, - jag, oss -
nåt annat - är vi aliens
som kallar oss människor
för att det låter mera
- jordnära?


Dricker mera - kaffe och
snackar mera skit -
- med mig själv
-

- det funkar.


- Känner mig som ett ufo
i den här stan.



Ett kaffekonsumerande ufo
som gillar att snacka skit
med mig själv -
-
och däremellan,

måla,

skriva,

äta,

sova,

- känner mig som ett ufo
i den här stan
...

jag äter en macka
dricker en kopp kaffe
sover och målar tavlor
- en bit utav mitt liv -
-
-

Ett kaffekonsumerande
ufo, mitt i stan,



vem är den,




- världen?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nina.K
Läst 470 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-05 04:17



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Härligt att läsa den och känna igen mig....världen är Vi själva...tack!! ..jag sparar den som bokmärke!!
2016-08-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
vi alla ärom ufon irrandes runt
2016-08-05

  Federico Romano
Vissa är UFO överallt..
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K