Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är jobbigt ibland men det finns alltid hopp!


Jag ville jag bar en rustning så hård...

Jag ville jag bar en rustning så hård
att sorgen ej tränga därin.
Jag ville jag bar en rustning så tät
att svekfullhet ej nådde mitt sinn.

Men mitt pansar är mer som en fiskares nät,
med öglor stora o vida
Och inget av ondo o svärta det stoppar,
och själen min fortsätter lida.

Jag ville jag bar en rustning så ljus
att den lyser upp det hjärta den skyddar.
Med sol i mitt inre och hopp i mitt bröst,
min kantstötta själ till slut får tröst,
och kraften åter inrusar.




Bunden vers (Rim) av KeB
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-05 10:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd
bra formulerad

2016-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

KeB