Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av hallon

Du tog det som ett löfte
att jag skulle komma över till dig
med ett enmotorigt flygplan
för att smaka på dina ljuvliga hallon

Jag tänkte på resan med fasa
för jag saknade
både flygplan och utbildning
och tyckte inte om att flyga

Så vi pratade om dina hallon
som om jag redan smakat dem
och vi pratade om resan
som om den redan var gjord

Och vi skrattade tillsammans
när vi tänkte på
hur lätt det är att flyga
och hur gott det är med hallon




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-06 03:27



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
lättsam men med något på lur
2016-08-07

  Stefan Albrektsson
Ha, vilken fantastisk vridning texten tog från och med tredjestrofen - och här blir det, i god bemärkelse, snack och ingen verkstad!! Toppen!
2016-08-06

  Mats Edin VIP
Finstämda strofer, skönt slut
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP