Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festivalsommar

 

Det är sommar, det är fest och musik!

Underbara artister, sång och festival .

Festande och dansande publik,

bjuder upp till bal.

Sommarens utbud av visor och spelteknik,

behagar mitt törstande sinne.

Sommarens mystik gömmer sig i  festens val.

 

 




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-07 23:02



Bookmark and Share


  Zandor
underbart...
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP