Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelns sång

Liten fågel på grön kvist, med solljus syn,
skådar över landskapet från tallens krona.

Fjäderdräkten är ruggig av strävsamt liv
och bär i sinnet en hemlighet.

Tänker och känner efter om tiden är inne.
Tungt att ensam vara klok nog, att avgöra när.

Hur kommer det att mottagas och slå rot,
när det okonventionella mysteriet basuneras ut?

Sanningen är alltid sann, även om vi inte vill tro det.
Vacker blir den först efter förnuftiga överväganden.

Hemligheten är att djävulens verk är Guds skapelse!!!!!
Guds heliga vrede och ondskan har samma källa
i Gud.

Inget misstag begicks när Gud skapade universum.
Gud är allsmäktig och står över allt som kunde gå
fel.

Allt i nytt perspektiv återställer balansen i Skapelsen.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-08 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP