Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd om Du fagra poesimö

 

Vänd om Du fagra poesimö
Du står i helt fel kö
Hit men inte längre -stopp
Pekar fingret - du är en flopp
Dina ord aint shit
Här får du ingen hit
Blott en amatör av icke klass
Dina ord har ingen glitterstass
Du saknar takt och ton med känsla
Ditt verbalir kan icke oss erkända grensla
Du hyttar i kraft med näven
Åhå, det susar i säven
Nej, du fagra lilla mö
Här kan du inte så ett frö
Vänd om och läs en lärosats
Lyrikhistoria och en och annan uppsats
Fyll din skalle med intellekt
Kanske ger det någon effekt
Vänd om, medan tiden finnes
Lägg dessa ord dig till minnes
Hit men inte längre -stopp
Pekar fingret - du är en flopp

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-08 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale