Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låter sinnet ha sin flow

 

Jag är modigare än många,
är en utav de alla
Öppnar mina sinnen,
och låter orden tralla
Tänker högt
och resonerar
Tycker, tänker
och ut portionerar
Tankar, idéer med en åsikt
Ibland av mindre vikt
Låter sinnet ha sin flow
Flyga fritt i vinden - Go
Utan att tveka och hesitera
Impulsiva tankar explodera
Säger vad jag tycker och vill
Ingen spärr som säger till
Talar fritt i sfären och tar ton
För jag är en kvinna
som ber om attention
Lyssna, hör upp
Jag synar under lupp
Kryper under skinnet
Pratar fritt ur minnet
Ämnen som kan beröra
Ämnen som kan förföra
Sorg, glädje och livets baksida
Nutid, framtid och
genom dåtid skida
Ibland blir jag låg
och känner ointelligens
Funderar, bör jag ha en gräns


Vad är rätt att blotta
Ska man skriva med måtta
Måste livet skildras helt
Välj orden till att bli stelt
Min bägare har runnit över
och jag skriva måste
och behöver
Vet att jag har
nog med intellekt
Att välja ord som ger effekt
Men jag är modigare än många,
är en utav de alla
Okonstlad och naturlig,
inte inställsam för de "balla"
Skriver ohämmat direkt från livet
Är en kvinna som man ej tar för givet
Säger ifrån och har skinn på min näsa
Har vetskap om att många av mina texter
är riktigt intressanta att läsa
Visst är det så att det finns ups and downs
Kvalitén kan vara usel eller the top of the Crowns
Men oavsett vad, vågar jag med rösten
Inget hindrar mig att dunka brösten
Tar till ordet och skildrar min skrift
Trots motstånd av Jantelagen,
blir "ni" ej mitt gift

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-08 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale