Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När humorn eskalerar och slår slint. Då faller orden så här i print. Nu är hon låg, och sätter en ribba. Dock lovar jag dig att mitt tangentbord ej klibba!


Natthumor som stegrat

//När humorn eskalerar och slår slint. Då faller orden så här i print. Nu är hon låg, och sätter en ribba. Dock lovar jag dig att mitt tangentbord ej klibba! //

***

En frånskild man från Flen
Blev hård mellan sina ben
Där stod han naken i all sin prakt
Tog tag i ormen, i sin utlösningsjakt
När han i nattens sena timma,
surfade porr i nattlampans sken

***

Lovisa från Ullared
Gillade att pilla när hon red
Hon fram och tillbaka tryckte på knoppen
Så hon till slut skakade om kroppen
När hon på mannen sin satt och gned

***

Bild från Facebooks nyhetsflöde. Upphovsman okänd. 

(minns inte om jag postat dessa limerickar förut, om repris, får jag skylla på åldern...)




Bunden vers (Limerick) av Valkyria-Fatale
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-09 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale