Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text, ett dikt, en sång, en visa, - ja, en text - helt enkelt.


Mötet



Omedvetet

trampar jag takten

lusten brinner

dagarna försvinner

och det som återstår
är takten -
-
-

Jag sjunger med,
fastän jag inte är
med på noterna -

jag befinner mig
i en annan värld

där kan vi mötas
om du vill, - säg mig, vill du
det?

Kanske det blir lite enklare då?
Enklare att förstå varandra,
våra gemensamheter
och våra olikheter.

- Hitta tonen tillsammans
träffas på riktigt,

- där, i den andra världen.


Lusten brinner
dagarna försvinner
och det som återstår
- är takten.
-
-

Jag befinner mig
i en annan värld

där kan vi mötas
om du vill,

- säg mig,
vill du det?


- Där, i en annan värld.








Fri vers av Nina.K
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-09 01:03



Bookmark and Share


  Zandor
varför göra det så svårt...
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K