Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kexchoklad botar allt...

 

2015-03-28

Kärleksbrev från poeten. Konstnären som talar om livet. Vi har alla varit där. Vi är där. Vi känner igen vartenda förbannade känsla! Hur kärlekens hand har räckts ut till oss, och vi blev berörda. En berusande tid. Ett champagneglas, fylld av förföriska bubblor. Vi kastades in i kärlekens melodi. Man kan inte låta bli att bli avundsjuk på er kärlekspar, som går där hand i hand i vårsolens sken. En annan får minnas, och ta sin nyinköpta kexchoklad från Ica, och sedan ensam promenera hemåt för att gråta till ännu en romantisk film. I soffan, som har plats för en älskling, men jag får dela täcke med mig själv. Allt medan snoret rinner av den stundande megaförkylningen. Kexchoklad sägs bota allt. För stunden...




Prosa av Valkyria-Fatale
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-09 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale