Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går kvällar ibland...

 

Det går kvällar ibland, då jag inte ens undrar vad du gör. Känslorna som en gång fanns, mig inte förgör. Men minnen tränger sig ändock på. Får mitt hjärta, min puls att slå. Jag är stark och står emot, fäller ingen tår. Men det fanns stunder, jag minns dem som igår. En kyss i nacken, en puss på kind. Pratstunder i skymningens sena timma, jag blir påmind. Jag hör låtar på radion, målar upp bilder av dig. Det kittlar mitt inre, och det stör mig. Lovar mig själv att vidare gå. Sudda ut dig från tankarna, vill inte ha dig så nära inpå. Jag hatar dig inte, du har ett gott hjärta. Du är underbar och härlig, men ger mig ändå känslor av smärta. Fina ord har viskats i mitt öra. Ord som nu saknar betydelse, allt är en enda röra. Tittar på hjärtan du skrev i berusning. Menade inget, det fanns ej nån sann tjusning.

 

Det går kvällar ibland, då jag undrar vad du gör. Men jag vet att min närvaro dig blott stör. Du vill ha distans ifrån mig. Ej veta av min närvaro, är orden från dig. Jag saknar det som en gång var och fanns. Dagar och nätter som gav livet en glans. Men med vetskapen om dina ord så hårda. Så finns där ingen relation värd att vårda. Levde i en bubbla, en fantasivärld som iväg skenat. Inbillade känslor, ingenting var menat. Känslor som rusade iväg och skapade magi. Förtrollade av känslor, förblindade av kärlekens strategi. Det går kvällar ibland, då jag inte ens undrar vad du gör. Livet går vidare, känslor svalnar och dör.

Bilden: Min fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/

(möjlig repris, men vad gör det...)




Prosa av Valkyria-Fatale
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-09 01:26



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Fantastisk du är medfödd prosatör och poet. Jag har inte träfat här på poeter.se en sådan bra som du på fem år. Du behärska dig så elegant när känslor över och över ta över ensamma kväller tillvaro. Då som en bön föds en dikt ur det förflutna som spökar in.
2016-08-09

  Nimbus VIP
H*lvete säger jag! Du fångade mig vid första raden. Jag känner så med dig att det värker. Även fast tiden gått så känner jag igen mig varje ord du skriver. Känslan är för mig alltid bekant.

Bokmärker omedelbart!!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale